080329 - ταξίδια ημέρας του Πεκίνου στο μεγάλο τοίχο Huanghua, το ολυμπιακό πράσινο και θερινό παλάτι

29 Μαρτίου 2008
6:00[[to]]16:00

Ημερομηνία κράτησης: Ο Φεβρ. 8, 2008
Αριθμός pax: 2

Στις 29 Μαρτίου τα ταξίδια ημέρας του Πεκίνου πήραν 2 ανθρώπους σε ένα ταξίδι ημέρας Μεγάλος τοίχος σε Huanghua για ένα πεζοπορώ. Είχαμε συσκευάσει το μεσημεριανό γεύμα σάντουιτς σε ένα από τα πολλά παρατηρητήρια.

Αρχικά σχεδιάσαμε για να πάμε στο μεγάλο τοίχο Jiankou, αλλά οι καιρικές συνθήκες το κατέστησαν αδύνατο να πάνε εκεί. Στο μεγάλο τοίχο Huanghua είδαμε τον άγριο τοίχο που καλύφθηκε στο χιόνι! Παρακαλώ ρίχνει μια ματιά στην όμορφη εικόνα κατωτέρω, χτυπά σε το και θα πάτε στο λεύκωμα αυτής της ημέρας.

Μετά από την επίσκεψη στο μεγάλο τοίχο εμείς αγέλη μέσω Ολυμπιακός πράσινος για να πιάσει μια αναλαμπή των ολυμπιακών σταδίων, όπως η φωλιά του πουλιού (εθνικό στάδιο), ο πρόσφατα ανοιγμένος κύβος ύδατος (εθνικό κέντρο Aquatics) και το εθνικό περιφράζοντας γυμνάσιο.

Ρίξαμε τους πελάτες μακριά Θερινό παλάτι έτσι θα μπορούσαν να επισκεφτούν τη μαρμάρινη βάρκα και το μακρύ διάδρομο στο χρόνο τους.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες εκείνης της ημέρας με τον κρότο στη φωτογραφία κατωτέρω.

μια εικόνα